Asystent / Asystentka Projektu

Fundacja Avalon to jedna z największych organizacji pozarządowych w Polsce wspierających osoby z niepełnosprawnościami i przewlekle chore, powstała w 2006 roku, a od roku 2009 posiada status organizacji pożytku publicznego. Ma siedzibę w Warszawie, jednak swoim wsparciem obejmuje osoby z terenu całej Polski.

Fundacja oferuje pomoc potrzebującym w obszarze finansowym, prowadzi szereg programów społecznych i edukacyjnych, mających na celu aktywizację osób z niepełnosprawnościami, a także zmianę ich postrzegania w społeczeństwie.

W związku z ciągłym rozwojem Działu Subkont Fundacja poszukuje osoby na stanowisko Asystenta / Asystentki Projektu.

Zakres obowiązków:

• praca z dokumentami dotyczącymi darowizn;
  • kontrola nad środkami przekazywanymi na subkonta i sporządzanie raportów;
  • przygotowywanie rozliczeń darowizn;
  • pośrednia i bezpośrednia komunikacja z podopiecznymi Fundacji;
  • kontakt mailowy i telefoniczny z darczyńcami;
  • pomoc podopiecznym w tworzeniu apeli o darowizny;
  • pomoc w obsłudze dodatkowych narzędzi zbierania środków przez podopiecznych (m.in. aukcje charytatywne na Allegro, FaniMani, zbiórki na Facebooku).

Wymagania:

• wysoka kultura osobista;
  • dokładność i skrupulatność;
  • komunikatywność;
  • samodzielność połączona z umiejętnością pracy w zespole;
  • dobra znajomość pakietu MS Office (w szczególności MS Excel czy MS Power Point);
  • dyspozycyjność w wymiarze 8h dziennie (7h dziennie w przypadku osób z aktualnym orzeczeniem o niepełnosprawności).

Mile widziane:

• doświadczenie w administracyjnej pracy biurowej;
  • doświadczenie w obszarze zbierania funduszy;
  • znajomość środowiska NGO’s oraz pracy z osobami z niepełnosprawnością.

Oferujemy:

• zatrudnienie na podstawie umowa o pracę na pełen etat;
  • wynagrodzenie po 3-miesięcznym okresie próbnym w wysokości 3291,14 zł netto (w trakcie okresu próbnego 2844,84 zł);
  • dodatkowe benefity po okresie próbnym (karta Edenred i pakiet medyczny PZU);
  • miejsce pracy: Domaniewska 50A Warszawa;
  • możliwość podjęcia pracy od zaraz, perspektywę rozwoju, awansu i zostanie z nami na dłużej.

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś_abyś podjąć pracę, prześlij swoje CV na adres: [email protected] w tytule wiadomości wpisz „Rekrutacja dział subkont”.

CV zbieramy do 15.02.2023 r.

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon.”

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli: Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.” Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36, 666 324 328 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected] Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Asystenta / Asystentki Projektu, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.